top of page

Kafe Epoksi Kaplama

Güncelleme tarihi: 28 Mar 2020


Epoksi kafe zemin kaplama yapmak için en uygun zemin kaplama çeşididir. Hijyenik, kolay temizlenebilen, aşınma yapmayan ve sürtünmelere karşı dayanıklı olan yapısı sayesinde kafeniz de bulunan sandalye ve masalar zemininize zarar vermez. Zemine herhangi bir şey döküldüğünde leke tutmayan özelliği sayesinde mop veya diğer paspas çeşitleri ile kolayca temizleyebilirsiniz. Epoksi zemin kimyasallar ile tepkimeye girmez. Kafe ambiyansınıza epoksi boya ve desen çeşitleri ile farklı bir hava katabilirsiniz. Parlak ve pürüzsüz zemin özelliği ile birlikte kafeniz daha aydınlık, ferah, ve temiz gözükecektir. Yürüme ve çizilme olasılıklarına dayanıklı olduğundan müşterilerinizi gönül rahatlığı ile ağırlayabilirsiniz. Çizilme durumu oluşsa bile tamiratı kolaylıkla yapılabilir. Epoksi zemin kaplama sistemleri günümüzde bir çok yerde kullanılmaktadır. Artan talebin en güçlü nedenlerinden biri sağlamlığı, diğeri ise parlak ve güzel bir görünüm kazandırılacak şekilde zeminlere uygulanabilmesidir. Diğer bir çok özelliği ile de tercih sebebi olan epoksi ürünü, kafe epoksi zemin kaplama yapmak için ideal bir yapıdadır.

Hijyenik oluşu, kolay temizlenebilme özelliği, aşınma ve çekme mukavemetinin yüksek oluşu ile kolay kolay bozulmaması da işletmeciler için epoksi reçine ürününü cazip hale getirmektedir. Kirlendiğinde mop veya diğer paspaslar ile kolayca temizlenebilen, kimyasallar ile tepkimeye girmeyen ve böylece yerlere bir şeyler döküldüğünde kullanıcıya sorun çıkarmayan üstün özellikleri ile diğer malzemelerden çok daha fazla tercih edilmektedir.

Farklı renk ve desenleri ile epoksi, kafe zeminlerinde güzel ambiyanslar oluşturabilmenizi sağlar. Parlak ve pürüzsüz yapısı ile ışıklandırmalarınızın yerde oluşturduğu yansımalar müşterilerinizin aklında aydınlık, ferah, temiz bir mekan düşüncesi bırakacaktır. Herhangi bir nedenle oluşan çizilme durumlarında ise tamiratı oldukça kolay olacaktır. Yaya trafiğine dayanıklı olduğundan çizilme olasılığı çok düşüktür.

Epoksi zemin kaplama fiyatları da yaptıracağınız diğer zemin kaplama sistemleri ile hemen hemen aynı oranda olmaktadır. Sahip olduğu özellikler ile kıyaslandığında maliyetinin çok üstünde bir geri kazanımı size sağlayacaktır. Uzun ömürlü yapısı ile sizi üzmeyecektir.

Saydığımız üstün özellikleri ile cafe epoksi zemin kaplama sistemleri tam da aradığınız zemin olma özelliğini fazlasıyla taşımaktadır

Epoksi zemin kaplama birim fiyat seçenekleri de diğer zemin kaplama çeşitlerine benzer fiyatlardır. Ancak seçeceğiniz epoksi kaplama çeşidinin de fiyat konusunda etkisi vardır. Örneğin antistatik epoksi zemin kaplama fiyatları ve 3d epoksi zemin kaplama fiyatları birbirinden farklı olabilir. Bu sizin zevkinize ve seçimlerinize bağlı olarak belirlenir. Epoksi zemin kaplama çeşitleri sizin işinize en çok yarayacak olan uygulamadır. Sahip olduğu özellikler ile yaptırdığınıza pişman olmayacak ve uzun süreli kullanım sağlayacaksınız. Diğer zemin kaplama çeşitleri ile dayanıklılık ve kullanım kıyaslamaları yapacak olursak da maliyeti de en aza inen zemin çeşididir.3d epoksi zemin kaplama m2 fiyatı hesaplatmak için veya epoksi hesaplama hakkında  bilgi almak için bizimle iletişime geçin.





48 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page